Novosti|

Povodom Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja, 5. kolovoza 2017. godine, Udruga hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Belišća organizirala je ispred prostora Doma umirovljenika tradicionalno obiteljsko druženje. Uz brojne članove Udruge i njihove obitelji, druženju su se priključili i predstavnici prijateljske Udruge branitelja Domovinskog rata INA-NAFTAPLIN “KVIN” podružnica Donji Miholjac, te predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Dario Fletko. Ujedno je proslavljena i obljetnica vojno-redarstvene operacije “Oluja” u kojoj su sudjelovali i mnogi naši članovi.

Određeni broj članova Udruge sudjelovao je tradicionalnoj biciklističkoj vožnji “Biciklom do spomenika”, u organizaciji grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća, a potom su paljenjem svijeće kod Spomenika odali počast i zahvalu poginulim hrvatskim braniteljima i svim stradalnicima Domovinskog rata.

Za sve sudionike organiziran je ručak i osvježavajuća pića, a zainteresirani su mogli odmjeriti snage i u sportsko-rekreativnim disciplinama, stolnom tenisu, pikadu i visećoj kuglani. Pobjednici su svi jer ovakva okupljanja nemaju natjecateljski, već zabavni karakter.

Tekst i foto: GO UHDDR Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content