Novosti|

Belišćanski Dječji vrtić “Maslačak” ponovno je u utrci je za izbor najljepšeg gradskog vrtića u Hrvatskoj!

Belišćanski dječji vrtić ponosni je nositelj titule Najljepšeg gradskog vrtića osvojivši ovo vrijedno priznanje 2019. i 2020. godine te se i ove godine uključio u izbor i brani titulu najljepšeg u Hrvatskoj.

Izbor organizira portal gradonačelnik.hr, a provodi se, kao i prethodnih godina, na Facebook stranici portala gradonačelnik.hr na kojoj su objavljene fotogalerije svih prijavljenih vrtića.

Glasovanje će trajati do srijede, 24. svibnja u podne, nakon čega će se prebrojati i prekontrolirati lajkovi i objaviti pobjednici.

Važno je naglasiti kako je potrebno lajkati čitavu objavu, odnosno galeriju fotografija,a ne pojedinačnu fotografiju vrtića.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, stoga ovim putem pozivamo sugrađane da svojim glasovima podrže naš dječji vrtić i dijele njegovu objavu.

Cilj je ovoga izbora na jednom mjestu okupiti i građanima predstaviti najljepše vrtiće u Hrvatskoj te na taj način promovirati ulaganja koja su našim najmlađima osigurala najljepše i najugodnije vrtićke dane, a Grad Belišće svojim ulaganjima i naporima zaista to i potvrđuje.

Link za glasovanje: https://www.facebook.com/gradonacelnikhr/posts/pfbid0Kx8jcgVRH6cv6P5atwev1NA3N8XMBaa4qi5qeozKEcgMYJcN15Bk5JjmRwKxdNEZl

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content