Novosti|

Drugi po redu belišćanski Božićni sajam počinje 16.prosinca u 9 sati u središtu Belišća, a svečanost otvorenja najavljena je za 10 sati. Prijavilo se više od trideset sudionika, a među prijavljenima ima različitih udruga, ustanova, obiteljskih poljoprivrednih gospodarstava i pojedinaca. Organizatori ovog sajma su Gradska knjižnica i čitaonica Belišće i Turistička zajednica grada Belišća.

Osim sudionika koji će nuditi svoje proizvode, na sajmu će svaki dan i biti neke aktivnosti zanimljive djeci i odraslima. Tako će, primjerice, na sajmu biti Djed Božićnjak koji će djeci dijeliti bombone i s kojim će se djeca moći slikati. Bit će tu i pričanja priča, pjevanja uz gitaru i mnogih drugih zanimljivih stvari. U subotu prijepodne će doći Motomrazovi koji će isto djeci dijeliti slatkiše. Svi sudionici će ovaj put biti u drvenim kućicama koje će biti smještene u središtu Belišća, na otvorenom, točnije uz kafiće na centru.

Sajam počinje u petak, 16. prosinca i trajat će do srijede 21. prosinca, a održavat će se u prijepodnevnim satima (9 do 14 sati) i u popodnevnim satima (15 do 19 sati). Organizatori se nadaju da će građani Belišća, prigradskih naselja i čitave Valpovštine svojim dolaskom na sajam podržati njihova nastojanja da Belišće oživi u posebnom duhu u ovo blagdansko vrijeme.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content