Novosti|

Najava za događanja u petak (12.9.2014.), subotu (13.9.2014.) i nedjelju (14.9.2014.) u sklopu velike kulturno-turističke manifestacije „BELIŠĆANSKA ZLATNA JESEN“

U sklopu velike kulturno-turističke manifestacije „Belišćanska zlatna jesen“ koju organizira Turistička zajednica grada Belišća i Grad Belišće održava se:

U petak, dana 12. rujna 2014. godine s početkom u 10 sati na glavnom Trgu Ante Starčevića u Belišću održava se događaj pod nazivom „GASTRONOMIJA U TURISTIČKOJ PONUDI“ gdje će restorani s područja Osječko-baranjske županije i mjesni odbori grada Belišća i prigradskih naselja grada Belišća prezentirati hrvatske gastro specijalitete. S obzirom da je ovo događanje natjecateljskog karaktera, biti će nagrađena najbolje pripremljena jela. Prezentaciju jela će popratiti tamburaši iz KUD-a „Ante Evetović Miroljub“ Veliškovci, Gat, Tiborjanci.

Isti dan, u petak, u 20 sati slijedi Revija tamburaša „TAMBURAŠKI HIT DO HITA“ gdje će nastupati TS „Izvor“ Đakovo, TS „Kadenca“ Đakovo, TS „Inat slavonski“ Đakovo, TS „Panonia“ Bizovac, TS „Slavonska duša“ Strizivojna, TS „Žitna polja“ Čepinski Martinci, TS „Pleter“ Osijek, TS „Kočije“ Nard i TS „Čuvari noći“ Nard. Voditelj programa je Branko Uvodić. Revija tamburaša će se održavati na Trgu Ante Starčevića u Belišću.

U subotu, dana 13. rujna 2014. godine u 10:30 sati na Bezenu u Belišću održavaju se „14. SPORTSKE IGRE UDRUGE RAČUNOVOĐA I FINANCIJSKIH DJELATNIKA SLAVONIJE I BARANJE“. Ovaj događaj će biti popraćen izlagačima suvenira i tradicijskih slastica.

U 20 sati, u subotu, održava se KONCERT FOLKLORNOG ANSAMBLA „IVAN GORAN KOVAČIĆ“ IZ ZAGREBA koji će se održati na Trgu Ante Starčevića. Voditelj programa je Branko Uvodić.

Zadnji dan manifestacije „Belišćanska zlatna jesen“, nedjelja, 14. rujan 2014. godine, biti će obilježen MIMOHODOM KULTURNO-UMJETNIČKIH DRUŠTAVA, SVEČANIH ZAPREGA i JAHAČA na Trgu Ante Starčevića u centru grada Belišća s početkom u 17 sati.
U 18 sati održava se velika međunarodna SMOTRA FOLKLORA na kojoj će nastupati brojna kulturno-umjetnička društva iz Hrvatske, Srbije i Bosne i Hercegovine. Voditelj programa je Branko Uvodić.
U 20 sati je NASTUP TS „KOČIJE“ IZ NARDA također na Trgu Ante Starčevića.

NAPOMENA: U slučaju kiše sva događanja se održavaju u nastavno-sportskoj dvorani u Belišću.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content