Novosti|

 

U petak, 15. rujna 2017. godine, u Centru za kulturu Sigmund Romberg održana je repriza komedije “Ufuraj se i pukni, Kera”, a u sklopu manifestacije “Belišćanska zlatna jesen”.

Redatelj i scenograf predstave dugogodišnji je i nagrađivani glumac Amaterskog kazališta Belišće Ivica Koprivnjak dok tekst komedije potpisuje Ljubomir Kerekeš.

Članovi Amaterskog kazališta Belišće izvrsnom su glumom uspjeli publici na humorističan i zabavan način dočarati životnu prekretnicu brata i sestre – upis na studij glume. Glavne su uloge povjerene Mariji Perošević i Vladi Farkašu dok je lik susjede utjelovila Roberta Paulić. Humorom ispunjena predstava nasmijala je publiku koja je glumce nagradila ogromnim pljeskom. Uz brojne posjetitelje, predstavi je nazočila i zamjenica gradonačelnika, Ljerka Vučković.

“Belišćanska zlatna jesen” nastavlja se sutra otvorenjem Međunarodne likovne kolonije “Panon” u 10.30 sati dok u 16 sati na Trgu Ante Starčevića počinje 3. Državno natjecanje u kuhanju čobanca uz nastup TS “Ravnica”, Stjepana Jeršeka Štefa, MPD “Belami”, MPD “Bocanjevački pajdaši”, ŽVS KUD-a “Šokadija” i Mješovite pjevačke skupine KUD-a “Ante Evetović Miroljub” Veliškovci, Gat i Tiborjanci.

Foto: Darko Jančikić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content