Novosti|

Belišćanska muzejska noć 2021. godine u Muzeju „Belišće“ održat će se u uvjetima prilagođenim postojećoj situaciji u Republici Hrvatskoj.

Kako se ove godine zbog epidemioloških uvjeta održava DIGITALNA NOĆ MUZEJA, stalni postav Muzeja „Belišće“ neće biti otvoren za posjetitelje, ali svi zainteresirani mogu pogledati dvije online izložbe na službenim web stranicama muzeja (Muzej Belišće (muzejbelisce.hr)) i društvenim mrežama.

Ovom prilikom za Belišćansku noć muzeja 2021. godine odabrali smo iz ove izložbe samo stare fotografije iz prošlosti bez fotografija snimljenih u 2017. godini.

Šetnjom kroz naš lijepi grad u ovoj noći, pozivamo sve zaljubljenike u grad i fotografiju da se prošetaju do mjesta na starim fotografijama i fotografiraju ih onako kako ih vide i doživljavaju. Fotografije mogu biti snimljene i neki drugi dan ili su nedavno snimljene, a vama su posebno drage. Fotografije nam možete poslati na e-mail muzejbelisce@gmail.comnada.milas.bosanac@belisce.hr, donijeti u Muzej ili ih dostaviti na način koji vama odgovara. Odabrane fotografije prikazat ćemo u novoj online izložbi fotografija Belišća, 26. veljače 2021. godine.

Kako je ova Belišćanska muzejska noć organizirana drukčije od onoga na što smo naučili i kako bi željeli, ovo je prilika da i sami napravimo nešto novo.

Pozivamo vas da zajedno ispričamo priču o Belišću, gradu koji će se razvijati i rasti samo onoliko koliko ga volimo i ulažemo u njegovu budućnost.

Vaš Muzej „Belišće“

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content