Novosti|

U subotu, 23. rujna 2017. godine, članovi Likovne udruge Bel-art Belišće sudjelovali su na dvjema likovnim kolonijama, i to u Zdencima i Petlovcu.

U Zdencima su belišćanski umjetnici sudjelovali na likovnoj koloniji povodom obilježavanja Dana općine Zdenci, odnosno Dana svetog Mihovila.

Kolonija je počela okupljanjem i pozdravnim govorom načelnika općine Zdenci, gospodina Tomislava Durmića. Na koloniji je sudjelovalo 13 slikara, a nastali radovi krasit će galerijski prostor u Zdencima. Napominjemo da je ovo dugogodišnja suradnja općine Zdenci i Likovne udruge Bel-art Belišće.

Predstavnici Bel-arta bili su: Jadranka Berak, Suzana Lešnjaković, Vanja Eberl, Morika Šimić, Vesna Vajda, Antun Sabo, Ivan Vajda i Tin Lacković.

Na likovnoj koloniji koju je organizirala Općina Petlovac, sudjelovala su tri člana Likovne udruge Bel-art Belišće: Melita Bajt, Tonoš Barić i Vlado Vagner.

Ova likovna kolonija rezultat je dugogodišnje suradnje općine Petlovac i Bel-arta, a radovi nastali na likovnoj koloniji krasit će prostore općine Petlovac. Na koloniji je sudjelovalo ukupno 15 slikara.

Tekst i foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content