Novosti|

HEP 3X3 Basketball Tour 2017. u Belišću je na najljepši mogući način završio niz odličnih haklerskih turnira diljem Slavonije. Ukupno se u Slavoniji na HEP 3×3 Tour 2017. prijavilo preko 100 ekipa raznih kategorija, te je u istočno hrvatskom Touru u posljednja 4 dana sudjelovalo više od 400 igrača iz regije i okolice.

Grad Belišće pokazao se sjajnim domaćinom u kojem su organizatori, Grad belišće i Košarkaški klub Belišće, uz Hrvatski košarkaški savez uložili izniman trud kako bi cijela priredba bila održana na krajnje visokoj razini i u odličnoj atmosferi. Bilo je tu i simpatičnih natjecanja u predškolskom i mlađem školskom uzrastu, ali i standardnih kategorija. Natjecanje djece vrtićke i preškolske djece prvi se put održalo upravo u Belišću, a sudjelovalo je čak pedesetak djece.

Održalo se i niz natjecanja u revijalnim kategorijama. Tako je u natjecanju u tricama pobjedu i nagradu s “tri trice u nizu bez kosti” odnio Domagoj Cerjak.

U seniorskoj konkurenciji hakl se protegnuo do kasno u noć, te je u finalu bilo prilike vidjeti nekoliko zaista sjajnih ekipa vrijednih finala. No kako u finalu ima mjesta samo za dvije ekipe, u sitne noćne sate uz škripu tenisica i borbu za svaku loptu proglašeni su pobjednici HEP 3×3 Basketball Toura u Belišću. U krajnje uzbudljivom i neizvjesnom finalu, pobijedila je ekipa “Extra Auto” iz Vrbasa iz susjedne Srbije protiv ekipe “Ništa nam ne odgovara” rezultatom 18:16. Tako je u Belišću, kao i u Vukovaru, Slavonskom Brodu i Osijeku HEP 3X3 Tour 2017. bio regionalnog karaktera.

Igrač pobjedničke momčadi Petar Perunović je kao MVP Toura osvojio i vrijedni Smartphone marke Lenovo, te je zajedno sa svojim suigračima kući otišao s medaljom i punih ruku nagrada.

Rezutlati natjecanja u drugim kategorijama:

Mlađi kadeti: pobjednička ekipa “Brodogumari”

Kadeti: pobjednici “Air Štunjeri”

Turnir je otvorio predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Dario Fletko, a po završetku medalje i nagrade uručio je zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić.

U Belišću je sudjelovalo ukupno pedesetak ekipa, koje su u sjajnoj atmosferi uživali u haklanju do kasno u noć. Bilo je tu raznih natjecanja za publiku, kao i raznih bogatih nagrada.

Sljedeće destinacije Toura su u Dalmaciji za tjedan dana, točnije u prošlogodišnjem sjajnom gradu domaćinu Mastersa – Zadru, nakon toga u Drnišu te dan nakon toga u Trogiru. Prijavnice možete naći na stranicama HKS-a.

Foto: Zaim Saljiji

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content