Novosti|

CityHub je modularni sustav koji kombinira sve gradske servise na jednom mjestu. Mobilna aplikacija podržava module za komunalno redarstvo, turističke informacije i obavještavanje građana. Sustav čini mobilna aplikacija prilagođena za iOS i Android uređaje, i online Web sučelje u kojem se pregledavaju, prate i delegiraju komunalni problemi.

Dostupni moduli:

KOMUNALNO REDARSTVO

Uslikajte problem, izaberite kategoriju problema i prijavite ga nadležnoj službi. Gradski administrator aplikacije CityHub nakon toga provjerava ispravnost prijave i proslijeđuje komunalnoj službi ili servisu koji je nadležan za taj problem. Lokacija na kojoj se nalazi prijavljeni problem automatski se registrira i tako šalje nadležnoj službi kako bi ona u što kraćem roku ispravila uočenu nepravilnost i riješila problem.

Odnedavno je putem web stranice (http://mycity-hub.com/statistics) dostupna i statistika stoga možete u realnom vremenu pratiti prijavu komunalnih problema, ali i njihovo rješavanje.

GRADSKE VIJESTI

Svaki grad može obavijestiti svoje građane o događajima u gradu, ili da će biti nestanka struje, ili da će možda glavna ulica biti zatvorena za vrijeme održavanja ulica. News modul je savršen način informiranja građana o svemu što će se dogoditi u gradu. Građani će dobiti “push” obavijest u CityHub mobilnoj aplikaciji ili obavijest putem maila o odgovarajućoj vijesti.

GRADSKI VODIČ

Istražite najbolje o vašem gradu. Svaki grad može definirati vlastite kategorije (barovi, restorani, hoteli, galerije, i još mnogo toga). U svakoj od kategorija možete dodati stavki koliko god želite s informacijama, geolokacijama, i “walk-by” navigacijom.

Aplikaciju možete preuzeti putem linkova:

iOs: http://www.apple.com/itunes/download/

Android: https://play.google.com/store/apps/details?id=hr.microhub.cityhub_hr

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content