Novosti|

Voditeljica programa Pomoć u kući starijim osobama Belišće Gordana Papišta, izvijestila nas je o svim aktivnostima u kojima su korisnici, djelatnici i volonteri sudjelovali u proteklom razdoblju. Osim redovnog obilaska korisnika, druženja s njima, pa čak i rođendanskih proslava, nedavno je u Iloku organiziran drugi seminar za djelatnice u Programu starijih osoba na međužupanijskoj razini. Seminar je održan u sklopu obilježavanja Svjetskog humanitarnog dana, a predavanje je održala časna sestra Karmela Dominiković iz Đakova. Teme seminara bile su „Opće bolesna stanja čovjekovog duha“ i „Što čovjek današnjice još ne zna“. Sudjelovao je velik broj gerontodomaćica iz više slavonskih gradova, a iz Belišća je bilo pet gerontodomaćica i voditeljica Gordana.

Zanimljivo je spomenuti i kako su djelatnici i volonteri PUK-a Belišće, uz veliku pomoć korisnika i Belišćanke Slavice Kljajić, sudjelovali na Slavonskom sajmu u Osijeku, gdje je pekmez od plavih šljiva koji su napravili osvojio brončanu medalju.

Uz pripreme za nadolazeće blagdane, posebno za sudjelovanje na belišćanskom božićnom sajmu, program Pomoć u kući Belišće organizator je tečaja joge, namijenjenog svim dobnim skupinama, i mlađima i starijima, koji će se održavati u prostorijama Doma umirovljenika pod vodstvom stručne osobe. Pozivaju se svi zainteresirani da se jave voditeljici Gordani Papišta na telefon broj 091 751 5254.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content