Novosti|

DVD Belišće s ekipom mladeži (starosna dob od 12 do 16 godina) sudjelovala je 14. svibnja 2016. godine u Bilju na tradicionalnom 8. Susretu djece i mladeži (Memorijalni kup Željko Filipčić).

Po tmurnom i oblačnom vremenu ekipa muške mladeži osvojila je 3. mjesto od 6 ekipa, što je veoma zadovoljavajući rezultat, s obzirom da se veći dio ekipe formirao od novih članova koji su prešli iz kategorije djece (6 do 12 godina).

Također član DVD-a Belišće, Zdenko Cerovečki, nastupio je na dvjema utrkama predstavljajući DVD Belišće, gdje je ostvario zadovoljavajuće rezultate, a ujedno i osobne rekorde i to:

– 8. svibnja 2016. god. na 43. Memorijalnoj utrci Zvonko Panežić, od Velike do Požege, udaljenosti 15,5 km, što je istrčao za 1 sat, 15 minuta i 53 sekunde, osvojivši 36 mjesto te

– 15. svibnja 2016. god. na Somborskom polumaratonu, gdje je sudjelovalo 388 trkača, ostvarivši osobno najbolje vrijeme za polumaraton u vremenu od 1.44.23.

Ostale aktivnosti članova DVD-a s područja VZG Belišće zasnivaju se na obilježavanju Mjeseca zaštite od požara kroz promidžbu preventivnih mjera zaštite od požara u domaćinstvima.

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content