Grad za mlade, Novosti|

Društvo “Naša djeca” Belišće i ove se godine uključilo u obilježavanje dana grada Belišća organiziravši likovni natječaj “Kako vidim Belišće 2030.godine” i radionicu povodom rođendana.

U likovnom natječaju sudjelovala su sva djeca s područja grada Belišća i prigradskih naselja do 15 godina. Kako su mali kreativci napravili odlične radove udruga Bel Art imala je pune ruke posla kako bi rangirali crteže. 2.d razred iz OŠ Belišće sudjelovao je u pisanju poruka za Dan grada, a dragi vrtićanci svojim su crtežima čestitali 137. rođendan našemu gradu.

U petak, 30.4.2021. godine održala se radionica u prostorijama Autoškole Lotus u Belišću, gdje su vrijedne ruke volonterki i djece pravile razne čestitke povodom Dana grada Belišća. Neki su svoje čestitke pronašli u svojim poštanskim sandučićima, dok su neki sretni prolaznici svoje  čestitke mogli pronaći u parku na dječjem igralištu (ispred Fine), pored tržnice i kod igrališta kod vrtića.

Članovi udruge Društvo “Naša djeca” Belišće zajedno sa predsjednicom Emmom Torjanac čestitalo je 137. rođendan našemu gradu Belišću.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content