Novosti|

Ovogodišnje 47. Rombergove glazbene večeri u Centru za kulturu Sigmund Romberg otvorit će renomirani hrvatski glazbenik – Jacques Houdek.

Koncert “Gospodin Glas pjeva za Vas” održat će se u petak, 8. studenog 2024. godine, s početkom u 20 sati u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg. Jacques Houdek jedan je od najboljih hrvatskih vokala, dobitnik brojnih glazbenih nagrada, predstavnik Hrvatske na Euroviziji 2017. godine, čovjek koji je ostvario suradnju s najvećim imenima hrvatske glazbene scene, poznat po brojnim hitovima i autor mnogih glazbenih uspješnica s kojima je obogatio i obogaćuje hrvatsku glazbenu scenu te čovjek nadimka “Gospodin Glas”.

Ulaznice, po cijeni od 15 eura možete rezervirati i preuzeti svakog radnog dana u vremenu od 7 do 15 sati u Centru za kulturu, na broj telefona 031/533-274, e-mail rezervacije@cks-romberg.hr te Facebook stranici Centra.

Preuzimanje rezerviranih ulaznica za koncert Jacquesa Houdeka je do 5. studenog 2024. godine u Centru za kulturu Sigmund Romberg svakog radnog dana od 7 do 15 sati.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content