Novosti|

Dana 9. listopada 2024. godine u Turističkoj zajednici grada Belišća održana je dodjela nagrada za najuređenije okućnice, balkone i prigradska naselja.

Komisiju za ocjenu najuređenije prostore na području grada Belišća i prigradskih naselja činile su: zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić i stručni suradnik Turističke zajednice grada Belišća Teo Đogaš. Članovima komisije nije bio ni malo lagan zadatak nakon obilaska sudionika, odabrati najljepše po kategorijama. Svim prisutnima obratila se zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković zahvalivši se na sudjelovanju i trudu, te ujedno čestitavši dobitnicima nagrada. U kategoriji za najuređeniju obiteljsku okućnicu, prvo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 130,00 eura osvojila je Mirela Bošković iz Bistrinaca, drugo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 100,00 eura osvojila je Svetlana Pavoković iz Bistrinaca, dok je treće mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 70,00 eura osvojila Sandra Sabolić iz Belišća. U kategoriji za najuređeniji balkon, prvo mjesto i novčani iznos od 100,00 eura osvojila je Vesna Maričić iz Belišća, a drugo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 70,00 eura osvojio je Filip Dukmenić iz Bistrinaca. U kategoriji za najuređenije prigradsko naselje grada Belišća, prvo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 130,00 eura osvojili su Bistrinci, drugo mjesto i novčanu nagradu u iznosu od 100,00 eura osvojili su Bocanjevci, a treće mjesto i novčanu nagradu od 70,00 eura osvojila je Gorica Valpovačka. Nagrađenima su dodijeljena priznanja a ostalim sudionicima zahvalnice za sudjelovanje i prigodne sadnice.

Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća zahvaljuju svim sugrađankama i sugrađanima koji svojim radom i trudom čuvaju naš okoliš te doprinose ljepšem i ugodnijem životu u gradu Belišću i prigradskim naseljima.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content