Novosti|

U petak, 11. listopada 2024. godine, s početkom u 20 sati, u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg, održat će se posljednja predstava ovogodišnjeg Mjeseca komedije, Amatersko kazalište Belišće i premijerna komedija “Kako smo ubili babu?”.

Tekst i režiju potpisuje Dorian Vicić, a kostimografiju i scenografiju Marta Mršić i Vendi Vicić. U predstavi glume: Nevenka Blažević, Vladimir Paulić, David Horvat, Ana Srakić, Mirjam Šipek, Nora Pastulović, Ana Paulić, Kristijan Bradarić, Roberta Paulić i Lovro Bičak.

Dramski ansambl odraslih Amaterskog kazališta Belišće ove se sezone pozabavio pitanjem apsurdnog humora. U procesu izrade predstave otkrivali smo kako i gdje ga pronalaziti, te na koji način ga postaviti na sceni. Ovo je predstava koja na humorističan način oslikava jedan običan dan osobe koja se bori s demencijom. Možda vas nasmije, možda vas rastuži, a možda vas i potakne na razumijevanje. Kako bi mi u kazalištu rekli… “Sve je lakše kroz smijeh.” Dođite i nasmijte se tuđoj nesreći.

Ulaznice, po cijeni od 4 €, možete rezervirati svakog radnog dana od 7 do 15 sati na telefon 031/533-274 i e-mail: rezervacije@cks-romberg.hr.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content