Novosti|

Povodom obilježavanja 140. obljetnice osnutka i djelovanja DVD-a Belišće, u Maloj vijećnici Grada Belišća upriličen je prijam za predstavnike Vatrogasne zajednice grada Belišća i DVD-a.

U znak zahvalnosti za dugogodišnju službu i predanost zaštiti građana i imovine od požara, prijam je upriličila zamjenica gradonačelnika grada Belišća Ljerka Vučković sa suradnicima; pročelnikom Ureda gradonačelnika Domagojem Varžićem i tajnicom Grada Sanjom Takač.

Čestitavši ovu značajnu obljetnicu, u ime gradonačelnika grada Belišća i svoje ime, zamjenica gradonačelnika zahvalila je svim članovima na svemu što čine prilikom spašavanja ljudskih života i imovine te naglasila kako će i na dalje imati financijsku i operativnu podršku Grada.

Čestitke je uputio i pročelnik Ureda gradonačelnika Domagoj Varžić koji se, također, osvrnuo na značajnu ulogu koju vatrogastvo ima u pružanju sigurnosti.

U ime svih vatrogasaca, zapovjednik Dubravko Čovčić zahvalio se Gradu na dugogodišnjoj podršci i iznimno dobroj suradnji sa željom za nastavkom iste, ali i svim vatrogascima na silnom doprinosu i radu.

Prijmu je prethodila prezentacija vatrogasne opreme ispred Gradske uprave Grada Belišća.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content