Novosti|

U Gradsku knjižnicu i čitaonicu Belišće nakon šest godina ponovno dolazi svestrani Aleksandar Stanković, hrvatski radijski i televizijski voditelj, novinar, putopisac i pjesnik. Povod drugog gostovanja u Knjižnici Belišće je predstavljanje njegove najnovije knjige „Depra“ koje će se održati u četvrtak, 12. rujna 2024. u 19 sati u zgradi Palače Gutmann.

„Depra“ je jedan od najvećih i najprodavanijih književnih hitova godine. Kombinirajući prozu i poeziju poznati novinar napisao je dojmljivu, hrabru knjigu u kojoj je detaljno opisao vlastitu dugogodišnju borbu s depresijom. U hrvatskom društvu depresija je, nažalost, još uvijek tabu tema o kojoj se malo, gotovo uopće ne govori. Upravo zbog toga je Stanković napisao i objavio ovu knjigu kako bi vlastitim iskustvom pomogao drugim ljudima koji imaju problema s depresijom, ali i kako bi se s te teške bolesti skinula društvena stigma.

Iz belišćanske gradske knjižnice pozivaju se svi zainteresirani da dođu na ovo zanimljivo književno druženje na kojem će zasigurno čuti važne savjete o borbi i životu s depresijom.

Tekst: Dijana Crljenić
Izvor fotografije: https://www.radio-daruvar.hr/cetvrtak-u-18-aleksandar-stankovic-u-daruvaru-promovira-knjigu-depra/

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content