Novosti|

Osijek je 24. kolovoza 2024. godine, bio domaćin jednog od najposebnijih trkačkih događaja sezone – Sunset Run. Ova utrka, koja startala u 17:00 sati, već je od prvog izdanja osvojila srca trkača i ljubitelja dobre zabave. Nije ni čudo – trči se osječkom šetnicom uz predivnu rijeku Dravu, a cijeli događaj završava nezaboravnom zabavom na pješčanoj plaži Copacabane.

Ovaj događaj je idealna kombinacija sporta i prirode. Staza se proteže uzduž šetnice koja prati rijeku Dravu i sudionicima omogućuje uživanje u prekrasnom pejzažu tijekom cijele utrke. Trkači će imati priliku svjedočiti spektakularnom zalasku sunca što dodatno pojačava poseban ugođaj ovog događaja. Sunce koje polako tone iza horizonta, mirna rijeka i vesela atmosfera čine Sunset Run jedinstvenim iskustvom.

No, Sunset Run nije samo trkački događaj – to je i veliki ljetni party! Nakon što svi sudionici stignu na cilj, zabava se nastavlja na pješčanoj plaži Copacabane. Uz baklje koje osvjetljavaju noć, a svi prisutni moći će uživati u noćnom kupanju u Dravi uz glazbu. Ovo je prilika za opuštanje, druženje i stvaranje nezaboravnih uspomena s prijateljima i obitelji.

Na utrci koja je privukla mnoge sudionike, okupljaju se mnogobrojni sportaši i rekreativci, a u trci od  14 kilometar nastupio je naš član DVD-a Belišća Zdenko Cerovečki koji je u kategoriji 57+ osvojio odlično 2 mjesto, istrčano vrijeme 1:15:56.

Rekreacija uz vodu posebno smiruje tijelo i um, a cilj ove atletske utrke je podizanje samopouzdanja mladih i odraslih osoba te promicanje zdravog načina života kroz popularizaciju rekreativnog trčanja za sve uzraste.

Sunset Run nije samo utrka – to je događaj koji spaja sport, prirodu, glazbu i zabavu u jedno nezaboravno iskustvo. Bez obzira jeste li iskusni trkač ili samo želite provesti subotu u dobrom društvu i opuštenoj atmosferi, Sunset Run je događaj koji ne želite propustiti.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content