Novosti|

Savjet mladih Grada Belišća organizira turnir u odbojci na pijesku. Turnir će se održati u nedjelju, 4. kolovoza 2024. godine, na gradskom bazenu u Belišću s početkom u 10 sati.

Kotizacija iznosi 15 eura po ekipi i plaća se na dan turnira, a kupni iznos ide u nagradni fond za prva tri mjesta. Prijavite svoju ekipu i sudjelujte u zabavnom sportskom nadmetanju! Neka vaš tim pokaže svoje vještine i možda baš vi osvojite sjajne nagrade!

Molimo vas da se pridržavate sljedećih pravila:

– Članovi ekipe moraju imati najmanje 15 godina.

– Ekipe se sastoje od 3 igrača.

– Na terenu mogu biti:

  ▪ Tri igračice bez ikakvih ograničenja,

  ▪ Dva igrača i jedna igračica bez ikakvih ograničenja,

  ▪ Jedan igrač i dvije igračice bez ikakvih ograničenja.

Prijave možete izvršiti putem poveznice koja se nalazi na web stranicama Grada Belišća te na društvenim mrežama do 2. kolovoza. Požurite jer broj prijava je ograničen! U slučaju dodatnih pitanja, slobodno se javite na društvenim mrežama ili putem e-maila: sm.belisce@gmail.com.

Osim uzbudljivih utakmica, pripremili smo i bogat popratni program! Za vrhunsku glazbu i zabavu pobrinut će se naš poznati DJ Fleka, koji će vas rasplesati najnovijim hitovima tijekom cijelog dana.

Dođite, zaigrajte i uživajte u odličnoj atmosferi! Ovo je savršena prilika za druženje, sport i zabavu na otvorenom! Vidimo se na bazenu!

Prijave se podnose putem poveznice: https://forms.gle/do8nTarEtoBjzAvQA

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content