Novosti|

U prekrasnom okruženju belišćanskog gradskog bazena u petak, 12. srpnja održan je četvrti Summer Cocktail Dance. Ovaj tradicionalni program organiziraju Centar za kulturu Sigmund Romberg i Amatersko kazalište Belišće, a nastupio je glazbeni sastav Amaterskog kazališta sa solistima i DJ MARiSOL. Usprkos visokoj temperaturi došao je velik broj posjetitelja svih generacija. Organizator se pobrinuo za bogatu ponudu jela i pića, a posebno koktela koji su prepoznatljivi znak ovog programa.

Zanimljiv i raznovrstan repertoar izveli su članovi glazbenog sastava Dominik Stanković, Marko Glavica, Zoran Podobnik, Matija Karša i Zvonimir Iveković. Solisti su bili Tajana Kuruc, Ana i Marta Šikić, Emily Maras, Iva Kujundžić, Viktorija Bašić, Petra Cvetković, Valentina Pavlović, Nenad Mikić, Nora Pastulović, Zoran Podobnik i Zvonimir Iveković. Posebni gosti programa bili su GemJams, duo koji čine Valentina i Vjekoslav Pavlović. Nakon dvosatnog glazbenog nastupa, na pozornicu dolazi DJ MARiSOL koja je svojim pomno odabranim latino dance ritmovima rasplesala publiku.

Za ukrašavanje već lijepog prostora gradskog bazena pobrinuli su se djelatnici Centra za kulturu Sigmund Romberg pa je prostor odisao izgledom koji bi bio reprezentativan u bilo kojem dijelu svijeta. Vrhunsku rasvjetu i razglas osmislio je i izveo djelatnik Centra za kulturu Dominik Špoljarić. Kao gosti došli su i zaplesali članovi osječkog plesnog kluba Feniks. Najveća pohvala i nagrada organizatoru i izvođačima bila je popunjenost do zadnjeg mjesta i to što gotovo nitko nije otišao kući do samog kraja programa.

Tekst: Tea Glavica

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content