Novosti|

Škola kajaka na bazenu privlači pažnju mnogih entuzijasta vodenih sportova. Ova škola nije samo mjesto gdje možete naučiti osnove kajakaštva, već i mjesto gdje možete razviti svoju ljubav prema vodi, prirodi i sportu. Pod vodstvom iskusnog trenera Ivana Oreškovića, škola kajaka nudi jedinstveno iskustvo učenja i zabave. Škola kajaka je primjerena svim uzrastima.

Kajak klub Belišće poziva sve roditelje da upišu svoje dijete u besplatnu školu kajaka. U našoj školi kajaka mogu sudjelovati djeca svih dobnih skupina, a posebno nam je drago što iz godine u godinu raste broj djevojčica.

Kajak – za kvalitetan razvoj i zdravlje vašeg djeteta
Škola kajaka se, kao i svi treninzi, odvija u kontroliranim uvjetima pod stručnim vodstvom trenera. Klub osigurava svu potrebnu opremu kao što su kajaci, vesla, te sigurnosni prsluk.

Kajakaštvo je prije svega zdrav sport koji pospješuje razvoj djece. Osim muskulature, razvija se motorika i timski duh. Kod veslanja kajaka rade sve skupine mišića u tijelu, a ne samo ruke. Uključuje rotacije trupa, kukova i nogu koje pomažu da se oslonite, balansirate i čak usmjerite kajak. Kod svih tih muskulaturnih “vježbi” dijete razvija naprednu motoriku. Naravno, pospješuje se i kardiovaskularno zdravlje.

Neka i vaše dijete bude dio sporta i najtrofejnijeg kluba koji je iznjedrio najviše olimpijaca u cijeloj Republici Hrvatskoj. Roditelji će detaljnije informacije o školi kajaka dobiti pozivom na 098 950 48 30.

Trener Ivan Orešković
Ivan Orešković, poznat po svojoj strasti prema kajakaštvu i vodenim sportovima, već godinama prenosi svoje znanje i vještine na mlade i odrasle polaznike. S bogatim iskustvom u natjecateljskom kajakaštvu i kanuu, Orešković je idealan mentor za sve one koji žele savladati tehniku veslanja i sigurnosti na vodi. Njegov pristup treniranju temelji se na kombinaciji tehničke izvrsnosti, fizičke spremnosti i ljubavi prema sportu, što ga čini omiljenim među polaznicima. No, osim toga, Orešković je diplomirani kineziolog

Program Škole kajaka
Škola kajaka na bazenu Belišće nudi raznolike programe prilagođene različitim razinama iskustva. Početnici će naučiti osnovne tehnike veslanja, pravilno držanje tijela i sigurnosne mjere koje su neophodne za sigurno i ugodno iskustvo na vodi. Nakon savladavanja  osnova, polaznici polaznici imaju priliku usavršiti svoje vještine, raditi na brzini i izdržljivosti, te se pripremati za natjecanja.

Sigurnost na prvom mjestu
Jedan od ključnih aspekata škole kajaka na bazenu Belišće je sigurnost. Svi polaznici prolaze kroz detaljnu obuku iz sigurnosnih mjera, uključujući korištenje prsluka za spašavanje, pravilno ponašanje na vodi i tehnike spašavanja u hitnim situacijama. Trener Orešković posvećuje posebnu pažnju osiguravanju sigurnog i kontroliranog okruženja za sve polaznike.

Prednosti treninga na Bazenu
Trening na bazenu ima mnoge prednosti, osobito za početnike. Kontrolirano okruženje bazena omogućuje polaznicima da se usredotoče na učenje tehnike bez brige o strujama i vremenskim uvjetima. Također, bazen pruža idealne uvjete za učenje kako veslati ravnomjerno i učinkovito, što je ključno za kasnije veslanje na otvorenim vodama.

Druženje i Zabava
Osim tehničkog dijela, škola kajaka na bazenu Belišće nudi i brojne društvene aktivnosti. Polaznici imaju priliku upoznati nove prijatelje, sudjelovati u grupnim veslačkim avanturama i natjecanjima te uživati u zajedničkim treninzima. Ovaj aspekt škole čini iskustvo još bogatijim i zabavnijim.

Zaključak
Škola kajaka na bazenu Belišće, pod vodstvom Ivana Oreškovića, nudi sveobuhvatan program koji kombinira učenje, sigurnost i zabavu. Bez obzira na razinu iskustva, ova škola pruža izvrsnu priliku za razvijanje vještina kajakaštva i uživanje u vodenim sportovima. Pridružite se školi kajaka na bazenu Belišće i otkrijte ljepotu i uzbuđenje veslanja!

Prijave i detaljnije informcije možete dobiti kontaktom glavnog trener Ivana Orešković putem Viber ili WhatsApp te pozivom na 098 950 48 30.


Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content