Novosti iz života udruga|

U četvrtak, 30.svibnja 2024. u organizaciji NK Hrvatski sokol Bocanjevci, na nogometnom igralištu u Bocanjevcima održan je 6. malonogometni memorijal Marin Mandić Šerif u spomen na dugogodišnjeg igrača, trenera i predsjednika bocanjevačkih zelenih.

Prije početka samog turnira, organizatori su zajedno sa obitelji Mandić položili vijenac i zapalili svijeće na groblju u Bocanjevcima i tako se još jednom zahvalili na svemu što je Šerif dao za bocanjevački nogomet.

Početnim udarcem Mile Mandić, Šerifove unuke, i službeno je počeo malonogometni memorijal na kojem se za titulu najbolje borilo 15 ekipa podijeljenih u 4 skupine na dva terena. Nakon gotovo cjelodnevne borbe po sunčanom vremenu, najbolja se pokazala ekipa NK Luč koja je u finalu pobijedila ekipu „Zalutali“ Normanci-Topoline, dok je treće mjesto mjesto zauzela ekipa „Masteri“.

NK Luč je u liku i djelu Brune Bartolića odnio nagradu i za najboljeg igrača turnira. Ivan Puž iz ekipe Treće poluvrijeme osvojio je nagradu za najboljeg golmana dok je za najboljeg strijelca proglašen Marko Srakić iz ekipe Gorica.

Pravdu na zelenom travnjaku dijelili su Danijel Pleša, Damir Vučetić i Karmino Katić, a organizator se pobrinuo da i svi posjetitelji budu zadovoljni pripremivši bogatu ponudu pića i pečene kobasice.

Uprava NK Hrvatski sokol se zahvalila svima na podršci, od obitelji Mandić koja je ispratila sve malonogometne utakmice, kao i svim ekipama i posjetiteljima te najavila nove sadržaje koji će se događati ovog ljeta.

Bojan Vuksanić

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content