Novosti|

Belišćanski čitateljski klub osnovan je 2016. godine u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće i otada se gotovo svakog mjeseca članice Kluba sastaju kako bi razgovarale o pročitanim knjigama. U tih osam godina održano je 59 sastanaka, a posljednji je održan u srijedu, 22. svibnja 2024., u Eden resortu kod Satnice.

Bio je to kratki zasluženi izlet aktivnih članica koje su na ovaj način htjele obilježiti dugogodišnje postojanje i djelovanje Kluba, ali i dugogodišnje međusobno druženje tijekom kojeg su se dobro upoznale i zbližile, dijeleći zajednički entuzijazam i ljubav prema knjigama i čitanju. Na ovome sastanku se, kao i uvijek, razgovaralo o naslovima koji su bili zadaci za čitanje te o brojnim drugim temama, a predivan ambijent i ugodno vrijeme pridonijelo je odličnom raspoloženju svih okupljenih članica.

Ovakav jedan izlet belišćanskih čitateljica uspješno je bio organiziran i 2021. godine pa se ovom prilikom knjižničarke zahvaljuju Gradu Belišću na sveukupnoj podršci i organiziranoj vožnji.

Tekst: Dijana Crljenić
Foto: Gradska knjižnica i čitaonica Belišće

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content