Novosti|

U srijedu, 14. ožujka 2018. godine, u 18.00 sati u prostorijama Doma tehnike Valpovo održana je Skupština Fotokluba Valpovo. Prostorija je bila premala za članove, goste i prijatelje fotokluba.

Rad skupštine otvorio je predsjednik Veljko Čvagić. Za mandatno razdoblje od 2014. do 2018. godine istaknuo je – ukupno brojimo 101 aktivnost. Posebno smo ponosni na rad s djecom i mladima koji redovno dolaze u radionicu fotografije. Kruna svega je priznanje 2015. godine kada je FK Valpovo po drugi puta proglašen najboljim fotoklubom u Hrvatskoj, a 2017. je Bruno Špoljarić bio prvak države u fotografiji na 59. natjecanju mladih tehničara.

Nakon pozdravne riječi započeo je rad skupštine po dnevnom redu. Tajnik FK Valpovo, Dragan Francuz, prezentirao je projekcijom aktivnosti u 2017. godini, a predsjednik nadzornog odbora Dragan Milec pročitao je financijsko izvješće. Nakon rasprave i usvajanja izvješća donesena je razrješnica svim tijelima skupštine fotokluba.

Na prijedlog Upravnog odbora skupština je jednoglasno izabrala nova tijela upravljanja za mandatno razdoblje od 2018. do 2022. godine:

Predsjednika Fotokluba Valpovo:
VELJKO ČVAGIĆ

Dopredsjednik Fotokluba Valpovo:
GORAN DOJKIĆ

Članovi Upravnog odbora Fotokluba Valpovo:
VELJKO ČVAGIĆ
GORAN DOJKIĆ
HAJNC ZVONIMIR
GORAN KUPČERIĆ
ZVONKO STOJIĆ, blagajnik fotokluba

Članovi Nadzornog odbora Fotokluba Valpovo:
DRAGAN MILEC
MATKO FLORIJANČIĆ
LJILJANA VRBEŠIĆ

Tajnik Fotokluba Valpovo (izabrao UO):
DRAGAN FRANCUZ

Osobe za zastupanje:
VELJKO ČVAGIĆ
DRAGAN FRANCUZ

Izabrana su i dva člana društva u Skupštinu ZTK Valpovo-Belišće: Veljko Čvagić i Goran Dojkić, dok će Goran Kupčerić i Goran Dojkić biti predstavnici Fotokluba Valpovo u Skupštini Hrvatskog fotosaveza u slijedećem mandatnom razdoblju.

Skupština je završila rad dogovorom o slijedećoj fotoradionici i osnovnom fotografskom tečaju za članove i građanstvo.

Tekst: Dragan Francuz, tajnik Fotokluba Valpovo

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content