Novosti|

U četvrtak, 14. ožujka 2019. godine, s početkom u 20h u dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg Belišće, u organizaciji Amaterskog kazališta Belišće i Centra za kulturu Sigmund Romberg, započinje tradicionalni 41. Memorijal Dragutina Merca Nunoša i Ivana Nikolnikova Vanje.

Memorijal posvećen dvojici belišćanskih dramskih velikana održavat će se od 14. ožujka do 12. travnja 2018. godine te će u svom programu ponuditi brojne predstave među kojima će svatko pronaći nešto za sebe.

41. Memorijal 14. ožujka otvara profesionalna predstava – komedija Hit teatra “Julijin balkon” u kojoj igraju Ana Vilenica, Matea Elezović Brdar i Mladen Kovačić. U petak, 22. ožujka, na belišćanskim daskama zaigrat će Kazalište Županja s komedijom “Kafić kod druga Tita”, petak, 29. ožujka, rezerviran je za dječje izvedbe – scenska djela izvest će članovi Dječjeg dramskog ansambla Amaterskog kazališta Belišće te dramskih skupina Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće i Područne škole Veliškovci. U petak, 5. travnja, na 41. Memorijalu gostuje Diletantsko kazalište “Pentravci” iz Zagreba s komedijom “Ti si moj najdraži teret”, a 41. memorijal završava svečanom premijerom komedije “Ministrov sin” u izvedbi Dramskog ansambla odraslih Amaterskog kazališta Belišće.

Ulaznice po cijeni od 25 kuna za komediju Hit teatra iz Zagreba, te po 15 kuna za ostale večeri, možete rezervirati u Centru za kulturu radnim danom od 7 do 15 sati, na broj telefona 533-274, mail ravnateljica@cks-romberg.hr i na službenoj Facebook stranici Centra.

 

 

 

 

Tekst: ravnateljica CK Sigmund Romberg Tea Kozina, mag.prim.educ.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content