Novosti|

U Đakovo je 14. rujna 2014. godine u organizaciji GO UHDDR Đakovo održan tradicionalni turnir “ZVONILA SU ZVONA KATEDRALE NAŠE”, manifestacija koja se održava povodom oslobođenja vojnih objekata JNA u gradu Đakovu.

Ove godine turniru je nazočilo šest ekipa. Pored organizatora, UHDDR Đakovo turniru su se odazvale ekipe UHDDR-a Belišće, Osijek, Pleternica, Požega, te ekipa Koprivničko-križevačke županije.

Predsjednik đakovačkog UHDDR-a, Pero Vrtarić pozdravio je sve sudionike i goste, zaželio svima ugodno druženje, što je dakako i cilj svih ovakvih okupljanja, dok je rezultat u drugom planu.

Skup su uveličali gradonačelnik Đakova Zoran Vinković, zapovjednik obrane Vukovara Branko Borković – Mladi jastreb, predsjednik UHDDR-a Osječko-baranjske županije Darko Nađ, te predsjednik UHDDR-a Tomislav Merčep.

Turnir je prošao svečano i dostojanstveno, kako i doliči hrvatskim dragovoljcima, a organizator, UHDDR Đakovo još jednom je pokazao odličnu organizaciju i veliko gostoprimstvo. Zahvaljujemo im na pozivu i odličnom prijemu, te se veselimo sljedećim ovakvim susretima.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content