Novosti|

Jučer, 6. listopada 2016. godine, zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić u Maloj vijećnici grada Belišća održao je prijem za članice ženske mladeži DVD-a Veliškovci te njihove voditelje povodom nastupa i ostvarenog izvrsnog rezultata na Državnom vatrogasnom natjecanju u Puli u rujnu ove godine. Naime, ekipa je osvojila 16. mjesto između jake konkurencije od 48 ekipa, a svrstavši se u prvu trećinu na rang-listi, djevojke su osvojile zlatne medalje.

Ovo je četvrti uzastopni nastup ekipa mladeži veliškovačkog društva na državnim natjecanjima, a prvi put Veliškovce, Belišće i Osječko-baranjsku županiju predstavljale su ženske članice. DVD Veliškovci poznat je po svojem iznimno uspješnom radu s djecom i mladeži te velikom broju najmlađih stanovnika koje okuplja u raznim aktivnostima.

Zamjenik gradonačelnika Varžić čestitao je mladim vatrogasnim snagama na iznimnom uspjehu te im poželio i u budućnosti još više uspjeha i bolje rezultate. Zapovjednik DVD-a Veliškovci i trener ekipe Josip Kozina pohvalio je svoje članice, naglasio kako su se za natjecanje puno pripremali te izrazio veliko zadovoljstvo ostvarenim rezultatima. Na prijemu su nazočile i voditeljice ekipe Lea Kozina i Tajana Jagodić te tajnica DVD-a Veliškovci Tea Kozina.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content