Novosti|

Danas, 19. kolovoza 2016. godine, na bazenu u Belišću održano je završno ocjenjivanje i dodjela diploma polaznicima škole plivanja. Škola plivanja u Belišću održava se dugi niz godina, a ovo je četvrta sezona tečaja koju u potpunosti financira Grad Belišće za djecu s područja grada.

Ove godine, školu plivanja završio je rekordan broj polaznika, točnije njih 139. Ostvarena je i suradnja sa Zajednicom športskih udruga grada Valpova koja je za djecu s područja Valpova sufinacirala sudjelovanje u ovoj atraktivnoj ljetnoj školi, a ove godine školu je pohodilo i nekoliko polaznika iz drugih krajeva Lijepe Naše.

Važno je istaknuti kako je ovu hvalevrijednu inicijativu prepoznala i međunarodna Komisija za evaluaciju za Europski grad sporta koja je u svoj program posjeta Belišća i prigradskih naselja uvrstila i školu plivanja na kojoj su prisustvovali s velikim zanimanjem.

I ove godine, vrijedni instruktori plivanja bili su Slavko Golik, Vladimir Lakat i Zdenko Weber. Diplome 4. i 5. skupini danas su dodijelili viša stručna suradnica za društvene djelatnosti Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Belišća Ana Pavlović Martinović te tajnik Zajednice športskih udruga grada Belišća Josip Mađarić.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content