Novosti|

Proteklog petka u novouređenoj dvorani Centra za kulturu Sigmund Romberg održana je posljednja večer u sklopu 39. Rombergovih glazbenih večeri.

Program „Nova et vetera“ izveli su solisti i Zabavni orkestar Amaterskog kazališta, uz voditeljicu Silviju Kifer. Posjetitelji su mogli uživati u starim i novim skladbama, a Rombergove večeri svečano je zatvorio zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić.

Solisti, koji su svojim vokalnim sposobnostima i izvedbom oduševili publiku, bili su: Meri Andraković, Ana Šikić, Nenad Mikić, Beta Sudar, Marin Bulić, Valentina Gyerek, Krešo Čolaković i Andrea Kristić. Solo točku izveo je i Bela Gyerek na trubi.

Rombergove večeri tradicionalno se održavaju u mjesecu studenom, a tijekom četiri večeri publika je mogla uživati u koncertu Crkvenog pjevačkog društva MIR i dueta u sastavu Valentina Gyerek i Vjekoslav Pavlović, koncertu prvih električnih sastava s našeg područja te u natjecanju pjevača amatera koje je i ove godine izazvalo ogromno zanimanje posjetitelja.

Događanja u Centru nastavljaju se i ovog petka u 20 sati s gostujućom predstavom „Djevojka koja nestaje“ u izvedbi Teatra Susret iz Splita. Ulaznice po cijeni od 25 kuna možete rezervirati na broju 533-274, osobno u Centru ili putem Facebook stranice.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content