Novosti|

Polovinom mjeseca svibnja s radom je završio još jedan ciklus Igraonica subotom.

Društvo Naša djeca već petnaestak godina organizira besplatne igraonice za djecu predškolske dobi koja ne pohađaju vrtić.

Kroz devetnaest igraonica, od 15. listopada 2016. do 13. svibnja 2017. godine, s djecom su radile odgojiteljice, psihologinja, pedagoginja, pripravnica i učenica-volonterka.

Osim socijalizacije, koja je osnovni cilj ovih igraonica, djeca su putem različitih metodičkih oblika rada proširila svoje spoznaje o prirodnom okruženju, događanjima u lokalnoj zajednici, promjenama u prirodi, blagdanima i kulturno-higijenskim navikama.

Igraonice su besplatne, a odvijaju se u prostoru Dječjeg vrtića “Maslačak” Belišće u vremenu od 10 do 12 sati svake subote.

Unazad dvije godine, polaznici igraonica sudjeluju i na javnim događanjima. Ove godine sudjelovali smo na javnom programu povodom blagdana Božića.

Zahvaljujemo svima koji su svojim radom i zalaganjem omogućili da se projekt Igraonica nastavi. To su prije svega volonterke: Tihana Flajc, Sara Vujević, Nikolina Vuksanić, Dajana Frljužec, Miroslava Šargač, Aleksandra Šlepfler, Marija Mandić, Marija, Viktorija Bašić – odgojiteljice, Višnja Šamadan-psihologinja, Mateja Varžić – pedagoginja, Marija Dubrović – pripravnica, Marija Belić – studentica, Emma Torjanac- učenica.

Tijekom ljetnih mjeseci slijedi stanka, a novi ciklus 2017./2018. godine, započinje u Dječjem tjednu, početkom listopada.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content