Novosti|

Obavještavaju se umirovljenici i starije osobe grada Belišća da je u utorak, 2. svibnja 2017. godine počeo s radom Dnevni boravak za starije osobe grada Belišća koji provodi Udruga umirovljenika i starijih osoba (UUiSO) kao nositelj projekta zajedno s partnerima, Maticom umirovljenika grada Belišća i Gradom Belišćem u Domu umirovljenika Belišće, Vijenac J.J. Strossmayera 67.

Projekt dnevnog boravka za starije osobe koji financira Ministarstvo za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Udruga umirovljenika i starijih osoba i Grad Belišće  usmjeren je ka unaprjeđenju kvalitete života umirovljenika i starijih osoba grada Belišća putem organiziranih dnevnih aktivnosti u lokalnoj zajednici (sportsko-rekreativne, kreativne, edukacijske i informativne, kulturne i zabavne aktivnosti i kombinaciju navedenih aktivnosti).

Dnevni boravak je za umirovljenike i starije osobe otvoren svakog radnog dana od 9,00 do 13,00 sati i 15,00 do 19,00 sati.

Voditeljice  dnevnog boravka su gđa Branka Pavlović i gđa Marinela Jurković.

Pozivaju se svi umirovljenici i starije osobe grada Belišća da se uključe u ponuđene aktivnosti  hvale vrijednog projekta, unapređenja kvalitete života umirovljenika i starijih osoba.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content