Novosti|

Danas je u Gradskog upravi grada Belišća te u društvenim domovima i prostorijama u prigradskim naseljima započela isplata jednokratne novčane pomoći nezaposlenima – božićnice.

Početku isplate božićnica u Gradskoj upravi nazočio je gradonačelnik Belišća Dinko Burić i njegov zamjenik Domagoj Varžić. Gradonačelnik je tim povodom rekao da je u proračunu za ovu namjenu izdvojeno oko 200 tisuća kuna što će biti dovoljno za isplatu svima koji su prema utvrđenim kriterijima korisnici ove mjere.

Prema službenim evidencijama u Belišću raste broj zaposlenih osoba, što je velika zasluga poduzetnika koji proširuju svoju proizvodnju i osnivaju nove tvrtke. Gradska uprava pomaže na način da stvara pogodne okolnosti za razvoj gospodarstva.

Božićnica za sve nezaposlene iznosi 150 kuna, a gradonačelnik je nazočnima čestititao božićne blagdane i istaknuo kako će Gradska uprava i dalje pomagati socijalno ugroženim skupinama sugrađana. Ovom mjerom Grad Belišće nastavlja s kontinuiranim provođenjem različitih mjera socijalne politike, a na ovaj način pomaže svim osobama koje su bez posla želeći im na taj način omogućiti ugodnije i veselije blagdane.

Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content