Novosti|

IMG_6168 (1)Gradska knjižnica i čitaonica Belišće počela je prvog rujna raditi po svom starom radnom vremenu. Korisnici tako mogu doći u knjižnicu svakog radnog dana od 8 do 19 sati, a subotom od 9 do 12. Dnevne pauze su od 9,30 do 10 h te od 16,30 do 17 sati.

Od prvog rujna ponovo se mogu posuditi samo tri knjige na rok od 20 dana, s produženjem od 20 dana (osim za lektire), a ne više pet knjiga, kao u akciji „S pet knjiga na godišnji odmor“.

U knjižnici se vode zadnji pregovori oko organizacije Mjeseca hrvatske knjige koji će, kao i svake godine, biti od 15.listopada do 15. studenog. Bit će to mjesec prepun raznovrsnih događanja u kojem će svatko moći pronaći nešto za sebe. Knjižničarke najavljuju književne susrete, i za odrasle i za djecu, zanimljiva predavanja, izložbe slika, kreativne radionice, projekcije filmova, sajam otpisanih knjiga po 5 kuna i još mnogo toga. Mjesec knjige je i prigoda da se bez zakasnine vrate knjige kojima je prošao rok vraćanja, a i odlična prilika da se po prvi put dođe u knjižnicu, upozna s njenim radom i svime što ona pruža.

Stoga, dođite u knjižnicu!

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content