Novosti|

Belišće 2017. godine postaje Europski grad sporta, a osim što je poznato po brojnim sportovima kao što su nogomet ili kajak, u posljednje vrijeme zaštitni znak postaje i specifičan vaterpolo turnir – u žitu!

Romberg pub Belišće, Bazen Belišće te Oštri Gang Belišće pozivaju vas na 4. Vaterpolo u žitu –amaterski vaterpolo turnir koji će se održati u subotu,  23. 7. 2016., u 18h na bazenu u Belišću. Već tradicionalno prije turnira svoje vaterpolsko znanje i vještine pokazat će juniori VK Osijek.

Nagrade za prva tri mjesta te najboljeg igrača osigurane su od strane Turističke zajednice grada Belišća, Hrvatskog vaterpolo saveza, Savjeta mladih grada Belišća te organizatora turnira. Igra se 6 x 1 na skraćenom terenu, 2 x 4 minute, a kotizacija po ekipi iznosi 100 kn. Ekipe se mogu prijaviti na 0989373256 (Mislav Matišić).

Do sada je svake godine nastupilo čak 7,8 ekipa što je razmazilo organizatore koji ovako veliki broj priželjkuju svake godine. Nakon turnira zabava se nastavlja u Romberg pubu Belišće. Skupite ekipu i okušajte se u ovom plemenitom vodenom sportu i dokažimo da i u Slavoniji ima dobrih plivača. Zaigrajmo vaterpolo u žitu!

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content