Novosti|

Dana 10. veljače 2016. (srijeda) s početkom u 19,00 sati u prostorijama Udruge HVIDR-a Belišće održana je treća po redu sjednica Predsjedništva u 2016. godini.

Nakon izvješća koordinatora Udruge za grad Valpovo i grad Belišće te općine Bizovac, Petrijevce, Ladimirevce, Satnicu, Veliškovce i Gat, predsjednik Udruge HVIDR-a Belišće Pavo Milekić izvijestio je nazočne o programu obilježavanja Dana HVIDR-e Republike Hrvatske 25. veljače 2016. godine i obilježavanju Dana hrvatskih branitelja grada Belišća koji će se po prvi puta svečano obilježiti u Belišću dana 30. svibnja 2016. u spomen na konstituiranje prvog višestranačkog Sabora 1990. godine i dan koji je hrvatski narod u domovini i u svijetu prihvatio kao Dan hrvatske državnosti, dan kada se prvi puta u sveukupnoj hrvatskoj povijesti konstituirao jedan demokratski izabran Hrvatski sabor

Jednoglasnom odlukom Predsjedništva Udruge usvojen je prijedlog g. Milekića o osnivanju Odbora za sportsko-rekreacijske i kulturno-zabavne aktivnosti, koji će voditi Branko Bobinac i Ivan Orsag.

Pod točkom razno Zdenko Salajić iz Belišća imenovan je počasnim članom Udruge HVIDR-a Belišće. Sjednica Predsjedništva završila je podjelom dvije članske iskaznice novim članovima Udruge HVIDR-a Belišće. Sljedeća sjednica Predsjedništva održat će se u srijedu, 24. veljače 2016. godine.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content