Novosti|

Jučer je u Kazališnoj kavani Belišće održano vrlo zanimljivo i inspirativno predavanje pod nazivom „Postom do zdravlja“.

Promotivno predavanje održao je Zvonko Borić, koji je na vrlo zanimljiv način govorio o postu kao jednom od važnih vidova zdravog života. Gospodin Borić govorio je s pozicije osobe s mnogo iskustva i znanja o temi, uz navođenje dobrih primjera iz vlastitog života. Važno je naglastiti kako predavač nije medicinske struke, već je znanje o postu stekao u zadnjih dvadesetak godina čitajući stučnu literaturu, obrazujući se po cijelom svijetu te, naravno, na vlastitim primjerima.

Zvonko Borić iznio je važna saznanja i pravila posta, najstarije metode očuvanja zdravlja. U uvjetima suvremenog načina života, u kojem smo svakodnevno pod prisilom nepravilne prehrane i raznih psihičkih opterećenja, suzdržavanje od hrane postaje zanimljivije no ikad. Predavača je najavio i uvodnim govorom predstavio Dragan Milec, voditelj Kazališne kavane.

Publika je pokazala veliki interes za predavanje pa je Kazališna kavana bila ispunjena do posljednjeg mjesta. „Postom do zdravlja“ otvorilo je sezonu predavanja srijedom pod nazivom „Zdravlje je samo jedno“. U tjednima koji dolaze, u Kazališnoj kavani predavanja će održati mnoga poznata imena koja će građanstvu ponuditi različite teme iz područja zdravlja.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content