Novosti|

U prostorijama Gradske uprave Belišća, u utorak 28. lipnja 2011., održan je cjelodnevni seminar na temu pisanja projekata i razvoja projektnih ideja.

Seminar je otvoren kratkim pozdravom Gradonačelnika koji se osvrnuo na aktualnu političku sitaciju pristupa Europskoj zajednici i gospodarstva te izrazio zahvale i podršku svim sudionicima.

Polaznici su se odazvali u velikom broju te su ovom prilikom bili su upoznati s pravim pristupima u razradi projektnih ideja kao i konceptom projektnog ciklusa. Dobro razrađene projektne ideje doprinose uspješnosti projekta i na taj način povećavaju izglede za dobivanje financijskih sredstava kako iz EU tako i iz nacionalnih fondova.

Ovim rijetko besplatnim seminarom predavači vrhunskih kompetencija te djelatnici Regionalne razvojne agencije iz Osijeka, na pristupačan i zanimljiv način predstavili su najavljenu temu te je ilustrirali mnoštvom konkretnih primjera iz svog bogatog projektno-radnog portfolija.

Ovom prilikom organizatori seminara: Poduzetnički centar Belišće te Lokalna akcijska grupa Karašica zahvaljuju se svim sudionicima ovog događanja.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content