Novosti|

U organizaciji Vatrogasne zajednice grada Belišće i tvrtke „Luveti“ u prostorijama DVD-a Belišće, 30. lipnja 2015. godine, održana je prezentacija tehničkog alata za rad pri tehničkim intervencijama tvrtke „Weber“.

Tvrtku „Luveti“ predstavljao je gospodin Zoran Delaš, a tvrtku „Weber rescue systems“ iz Austrije gospodin Milan Kroflic. Na prezentaciji bili su nazočni osposobljeni operativni članovi za rad na tehničkim intervencijama DVD-a Belišće i predstavnici DVD-a s područja Vatrogasne zajednice grada Belišća. U uvodnom dijelu prezentacije, Milan Kroflic opisao je svoju tvrtku i programe koje proizvode te s čime se susreću u radu s alatima na terenu.

Na praktičnom dijelu predstavljeni su razni tehnički hidraulički alati koji se koriste na tehničkim intervencijama (prometne nesreće, nesreće s opasnim tvarima i slično). Predstavnik tvrtke „Weber“ pokazao je način rada i rukovanje s alatom na olupini automobila, a potom su i osposobljeni pripadnici središnje vatrogasne postrojbe DVD-a Belišće iskušali rad s alatima.

Prezentacija je popraćena s velikim zanimanjem, a operativni članovi stekli su određena nova znanja i vještine u radu s hidrauličkim alatom.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content