Novosti|

11148899_999905336687496_844961826_n-620x877
Župa sv. Josipa Radnika u Belišću poziva sve župljane i sugrađane na tribnu” Obitelj i odgoj za dostojanstvo“ u petak, 10. travnja s početkom u 19.30h koju će održati bračni par Stjepan i Ružica Lice iz Zagreba. Mjesto održavanja tribine je dvorana Bl. Alojzija Stepinca. Ružica i Stjepan Lice roditelji su troje djece te imaju troje unučadi.

*Ružica je diplomirani kateheta i vjeroučitelj savjetnik. Radi kao vjeroučiteljica u osnovnoj školi. Niz godina priprema odrasle za sakramente kršćanske inicijacije. Objavila je knjigu meditativnih zapisa „Živi povezan s Nebom“.

*Stjepan je diplomirani pravnik. Pretežiti dio radnog vijeka radi u visokom školstvu. Objavio je niz knjiga meditativne proze, lirike i priča. Redovito surađuje u katoličkim časopisima te na Prvom programu Hrvatskog radija i Hrvatskom katoličkom radiju. Na ovogodišnjim „Danima kršćanske kulture“ dobitnik je nagrade za izniman doprinos kršćanskoj kulturi. Zajedno su održali niz predavanja duhovnog sadržaja te duhovne obnove za bračne parove, vjeroučitelje i mlade.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content