Novosti|

P4260533Mjesec hrvatske knjige u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće nastavlja se ovaj tjedan nizom radionica. Prva na redu je slikarska radionica koja će se održati u utorak, 11.11. u 17 sati, a vodit će je poznati belišćanski slikar Antun Sabo. On će pokazati kako se slika suhim pastelom, a svatko od polaznika naslikat će svoju sliku koju će ponijeti kući. Radionica je besplatna i iz knjižnice javljaju da ima još nekoliko slobodnih mjesta.

U srijedu je planirana računalna radionica za starije, na koju se, nažalost, nitko nije prijavio. Ipak, u knjižnici su spremni organizirati i neki drugi termin sljedeći tjedan ukoliko nekome tako odgovara.

U četvrtak, 13.11. u 16 sati je sasvim nova radionica koja se po prvi put organizira u knjižnici. Riječ je o radionici na kojoj će se naučiti transfer tehnika, a vodit će je Jasminka Marjanović iz Osijeka. Svi prisutni radit će na slikarskom platnu i naučiti osnove ove nove tehnike. I za ovu radionicu je ostalo nekoliko mjesta, a zainteresirani se mogu prijaviti u knjižnici, na telefon 400-627 ili preko Facebooka knjižnice.

Petak, 14.11. rezerviran je za dječju kuharsku radionicu koja će se provesti zajedničkom suradnjom belišćanske i valpovačke osnovne škole i njihovih posebnih odjeljenja. Ovu radionicu vodit će Vlasta Vicić, ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Belišće i za nju više nema mjesta.

Sve ove radionice su pokazatelj kako se u belišćanskoj knjižnici u Mjesecu hrvatske knjige mislilo na sve vrste korisnika te o kreativnom provođenju njihova slobodnog vremena.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content