Novosti|

U organizaciji Kazališne kavane Belišće održat će se novo tematsko predavanje pod nazivom „PARTNERSKI ODNOSI“.

Partnerski odnos mjesto je osobnog rasta i razvoja, ali i emocionalno, tjelesno, psihološko i duhovno putovanje. Nema tog partnerskog odnosa koji može biti sretan, ukoliko osobe u odnosu ne preuzmu odgovornost za odnos i ne ulažu energiju u njegovo svjesno kreiranje.

Svjedoci smo brojnih partnerskih odnosa koji se raspadaju. Često partneri nakon raspada ostaju u bijesu i inatu jedan naspram drugog i u takvom scenariju svi trpe: oba partnera, djeca, roditelji. Što se to događa u partnerstvu na površini, ali i ispod površine? U koga i zašto se zaljubljujemo i što kada zaljubljenost prođe? Kako uspostavljamo kontakt sa partnerom i zašto se međusobno ne čujemo? Zašto ne znamo razumjeti partnera?

Sve što treba znati o partnerskom odnosu moći će se naučiti na tematskom predavanju koje će održati Gorana i Siniša Radetić, integrativni terapeuti Centra osobne moći iz Osijeka.

Predavanje je besplatno i svi su dobrodošli. Pozivaju se svi zainteresirani građani na predavanje „PARTNERSKI ODNOSI“, koje će se održati u Kazališnoj kavani Belišće, 16. ožujka 2016. (srijeda), u 19:00 sati.

Zbog velikog interesa za tematsko predavanje potrebno je potvrditi svoj dolazak na telefon 031/ 373 496.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content