Novosti|

U ponedjeljak, 20. travnja 2015. godine gradonačenik grada Belišća Dinko Burić upriličio je svečani prijem Zvonimiru Hajncu u povodu dodjele najveće državne nagrade tehničke kulture “Faust Vrančić”.

Uz gradonačelnika, prijemu su nazočili: zamjenici gradonačelnika Ljerka Vučković i Domagoj Varžić, ravnatelj Osnovne škole Ivana Kukuljevića Darko Kovač, predstavnici Zajednice tehničke kulture Valpovo-Belišće predsjednik Goran Kurtović i tajnik Dragan Francuz te učenici Osnovne škole Ivana Kukuljevića.

Gradonačelnik Dinko Burić čestitao je Zvonimiru Hajncu na ovom izuzetnom priznanju te istaknuo važnost prenošenja stečenog znanja na djecu. Zahvalio je na svim aktivnostima koje se provode u tehnici u udrugama i među najmlađima, te obećao i daljnju potporu Grada Belišća u njihovim aktivnostima. Čestitki gradonačelnika pridružila se i zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković koja se u svome govoru prisjetila đačkih uspomena s nastave Tehničke kulture.

Nazočnima se obratio i predsjednik Goran Kurtović te sažetim riječima predstavio rad Zvonimira Hajnca i njegov veliki doprinos u radu s djecom i mladima u radionicama Zajednice tehničke kulture.

Dobitnik Fausta Vrančića, Zvonimir Hajnc, zahvalio se na prijemu i svima koji su sudjelovali u pripremi materijala za njegovu kandidaturu za ovu prestižnu nagradu. Obećao je nastaviti svoje aktivnosti i rad u Zajednici te izrazio nadu da će ga jednoga dana zamijeniti netko od njegovih učenika.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content