Novosti|

Zaklada Adris objavila je natječaj za slanje projektnih ideja vezanih uz razne prioritete te Vam u okviru ovog natječaja ovom prilikom skrećemo pozornost na jedan pomalo neobičan kriterij za dobivanje namjenskih sredstava, a to je mogućnost dobivanja sredstava za podmirenje troškova operacije očiju.

Projektnu dokumentaciju te daljnje informacije možete preuzeti na stranicama zaklade Adris http://www.adris.hr, a za tehničku pomoć obratite se u Poduzetnički centar Belišće na telefone: 031 400 628/606 ili elektonskim putem na: poduzetnički.centar.belisce@os.t-com.hr

Naime, ukoliko Vam je neophodna operacija očiju, a zadovoljavate propisane uvijete od strane Zaklade:

– rješenje nadležnog Centra za socijalnu skrb
– odgovarajuću medicinsku dokumentaciju za prijave s medicinskim indikacijama potvrdu o visini dohotka za sve članove obitelji za 2010. i 2011. (izdaje nadležna Porezna uprava)
– dokaz o hrvatskom državljanstvu (osobna iskaznica ili domovnica);

do kraja srpnja možete se prijaviti na objavljeni natječaj i ukoliko budete uspješni uskoro otići i na besplatnu operaciju.

U ovim vremenima kada se jako puno govori o projektima, natječajima i različitim fondovima koji su najčešće namijenjeni razvoju, državnim institucijama ili civilnom društvu, natječaj poput ovog zanimljiva je novina koja dotiče i krajnjeg korisnika u našem društvu te pomaže u rješavanju nekih osnovnih životnih potreba poput zdravog vida.

Stoga, ukoliko poznajete osobu kojoj bi ovakva pomoć bila potrebna prenesite mu/joj informacije i na taj način pomozite zajedno s Adris zakladom nekome da ponovno ugleda svjetlost.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content