Novosti|

Kajak klub Belišće započeo je na Bazenu Belišću tradicionalnu Školu kajaka za najmlađe kajakašice i kajakaše. Lijepa je to i važna sportska obavijest za sve djevojčice i dječake grada Belišća i prigradskih naselja, od 8 do 12 godina starosti.

Želite  li na zanimljiv, jednostavan i brz način ovladati sportskom vještinom vožnje i upravljanja kajakom, želite li se ovoga ljeta osposobiti za uzbudljiva natjecanja na rijekama i jezerima diljem Lijepe Naše, jedinstvena je prilika u Školi kajaka na bazenu.

Škola  se održava utorkom, srijedom i četvrtkom na belišćanskom bazenu, pod vodstvom iskusnih i stručnih trenera i sportaša.

Pridružite se belišćanskim kajakašicama i kajakašima, oni vas  očekuju u najmlađoj ekipi svoga kluba, Kajak kluba Belišće.

U Školu kajaka na bazenu u Belišću, pozvani su svi od 8 do 12 godina koji se žele baviti ovim lijepim, zdravim, zanimljivim i tradicionalnim sportom u našem gradu .

Škola kajaka, Bazen Belišće, svakog utorka, srijede i četvrtka od 9 sati. Dobro došli u veliku sportsku obitelj najtrofejnijih sportaša grada Belišća.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content