Novosti|

Nakon Petrijevaca, Bizovca, Ladimirevaca i Satnice, u srijedu 19. ožujka  2015. s početkom u 18,00 sati Udruga HVIDR-a Belišće održala je u prostorijama Ribarskog doma „Virje“ u Gatu svoju, šestu po redu, sjednicu Predsjedništva. Na sjednici na kojoj je učlanjeno nova 2 člana, gosp. STEVI ABRAMIĆU iz Gata i službeno je uručena Odluka o imenovanju Koordinatorom Udruge HVIDR-a Belišće za Veliškovce i Gat.

Središnja tema sjednice bila je obilježavanje 23. Obljetnice vojno-redarstvene akcije Baranja koja če se svečano obilježiti 3. travnja 2015. memorijalnom utrkom „Život za život“ i svečanim mimohodom do spomen obilježja poginulim hrvatskim braniteljima na lijevoj obali r. Drave, te Svetom misom zadušnicom, u crkvi Sv. Josipa Radnika u Belišću, potpori mirnom prosvjedu hrvatskih branitelja i stradalnika Domovinskog rata ispred Ministarstva branitelja, Savskoj 66, te izradi Prijedloga nacrta Zakona o pravim hrvatskoh branitelja i članova njihovih obitelji, i Žalbi na rješenje hrvatskog Zavoda za mirovinsko osiguranje radi pogrešne i nepravilne primjene i povrede postupovnih odredbi Zakona o općem upravnom postupku.

Sjednica Predsjedništva završila je podjelom novih članskih iskaznica, majica i kapa s logom Udruge i nastavljena ugodnim druženjem uz fiš-paprikaš.

Slijedeća sjednica Predsjedništva održat će se u srijedu, 01. travnja 2015. u Bizovcu.

Udruga HVIDR-a Belišće:
Pavo Milekić, predsjednik

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content