Novosti|

Jučer, 14. prosinca 2016. godine, profesori i učenici Glazbene škole imali su čast sudjelovati na cjelodnevnom seminaru ugledne profesorice savjetnice Jelice Kuzmin iz Zagreba. Profesorica je jedna od najeminentnijih klavirskih pedagoga Hrvatske, dugogodišnja dobitnica prvih nagrada državnih te međunarodnih nagrada sa svojim učenicima. Članica je ocjenjivačkih sudova u zemlji i inozemstvu.

Ovo je već treći put da profesorica dolazi u Glazbenu školu u Valpovu i u Belišću raditi s učenicima. S njima radi vrlo predano i temeljito prenoseći  nesebično svoje znanje i iskustvo klavirskim kolegama. Iznimna je to prilika za učenje i napredovanje učenika i djelatnika škole.

Dan je prošao u ugodnom radu i druženju te razmjeni iskustava, a oduševljena dvoranom i školom u Belišću, profesorica najavljuje ponovni dolazak u sklopu kojega će njezini ponajbolji učenici pokloniti našoj školi i koncert.

Ovakvi susreti zasigurno puno doprinose razvoju i napretku same škole ostavljajući iza sebe krasan utisak i motivaciju za daljnje uspjehe.

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content