Novosti|

35

Savjet mladih grada Belišća danas je predstavio projekt pod nazivom “I naše je <3 u Belišću!”. Riječ je o projektu koji je raspoređen u 3 djela, a danas je predstavljen njegov prvi dio.

Prvi dio projekta objava je pjesama Antuna Tonike Bučanca na Youtube kanalu Savjeta mladih grada Belišća. Antun Tonika Bučanac naveliko je poznat svim Belišćanima te su mnogi odrasli uz njegove pjesme i stihove. Cilj ovog projekta je vratiti ljude u zlatne dane Antuna Tonike  Bučanca i to njegovim pjesmama. Uz autorovo dopuštenje, objavljene su  pjesme s albuma “Moje je srce u Belišću” na Youtubeu, kako bi bile dostupne svima te kako bi što veći broj ljudi mogao uživati u njima.

Savjet mladih najavljuje i koncert istoimenog albuma u Centru za kulturu Sigmund Romberg. Cilj je okupiti osobe koje su prije 12 godina sudjelovale u snimanju albuma “Moje je srce u Belišću”, a održavanje koncerta pokušat će se uklopiti u program povodom obilježavanja Dana grada.

Završni dio projekta obuhvaća snimanje video spota za pjesmu “Belišće” koja bi pokazala sve ljepote našega grada. Ovdje je Savjet mladih naišao na podršku mnogih te će se pokazati zajedništvo svih građana Belišća.

Savjet mladih zahvaljuje se Antunu Bučancu na podršci u ovome projektu te na svemu što je do sada učinio za svoje Belišće.

Sve videozapise pogledajte na Youtube kanalu Savjeta mladih.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content