Novosti|

U četvrtak 24.1.2013. godine sa početkom u 11 sati održan je sastanak Strukovne skupine kontinentalnog turizma. Organizator sastanka je bila HGK Županijska komora Osijek, a sastanku je bila nazočna i Irena Fešiš magistra ekonomije koja u Gradu Belišću obavlja poslove vezane za turizam.

Na sastanku se raspravljalo o temama vezanim za dolaske i noćenja turista u Osječko-baranjskoj županiji te se zaključilo kako se mora poraditi na proširenju turističke ponude u cilju dužeg zadržavanja turista na našem području. Jedna od tema je bila i posjet nadolazećim sajmovima u Beču, Pečuhu i Beogradu u svrhu promocije Osječko-baranjske županije.

Kako bi se marketinške aktivnosti podigle na višu razinu predstavila se Ypsilon produkcija koja je svojim marketinškim savjetima i statističkim podacima o raširenosti medija dala smjernice za poboljšanja na području turizma naše županije.

Također je predstavljen projekt Wine tour u sklopu programskog okvira IPA IIIc – Regionalna konkurentnost čiji je nositelj Osječko-baranjska županija. Cilj projekta je ubrzavanje ekonomskog razvoja regije kroz stvaranje, promociju, upravljanje i poboljšanje ponude kulturnog turizma Osječko-baranjske županije, temeljen na novoj i obnovljenoj javnoj turističkoj infrastrukturi.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content