Novosti|

Danas je u Maloj vijećnici grada Belišća gradonačelnik Belišća Dinko Burić sa svojim zamjenicima i suradnicima na radni sastanak primio regionalne predstavnike tvrtke DS Smith – regionalnog izvršnog menadžera DS Smith jugoistočna Europa (za ambalažu) Jeana Liehardta, regionalnog direktora ljudskih resursa za jugoistočnu Europu Joela Le Goffica te članicu uprave tvrtke DS Smith Belišće Anu Soldo.

Gradonačelnik je na početku izrazio srdačnu dobrodošlicu gostima te izrazio veliko zadovoljstvo dosadašnjom iznimno dobrom suradnji s tvrtkom DS Smith koja u Belišću predstavlja puno više od tvrtke. Belišće već godinama nosi naziv grada papira, a ova tvrtka nastavlja upravo tu vrijednu tradiciju.

Gosti su pak najavili dolazak generalnog direktora tvrtke DS Smith u narednim tjednima u Belišće s ciljem proširenja proizvodnje papira.

Gradonačelnik Burić goste je upoznao s podatcima Fine o poslovanju poduzetnika u 2015. godini. Naime, ukupan ostvaren neto prihod u Osječko-baranjskoj županiji jest 152,2 milijuna kuna. U navedenom iznosu gospodarstvo Belišća sudjeluje s ček 93,6 milijuna kuna, a poslovanje DS Smitha uvelike doprinosi tim iznosima. Ovi podatci dočekani su s velikim oduševljenjem među gostima. Gradonačelnik je zahvalio za svaki doprinos tvrtke našem području te istaknuo kako se svaki uložen cent u proširenje poslovanja u Belišću zaista isplati i puno znači.

Gosti su na kraju naglasili te pohvalili iznimno dobre odnose između Gradske uprave na čelu s gradonačelnikom te uprave tvtke DS Smith u Belišću.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content