Novosti|

Povodom Uznesenja Blažene Djevice Marije na nebo (Velika Gospa), 15. kolovoza Klub pustolovnih sportova Baraber Extreme Team i ove godine organizira tradicionalnu 5. regatu “Belišće – Aljmaš”. Regata obuhvaća spuštanje čamcima od Belišća do Aljmaša, te povratak biciklima.

Uz kotizaciju od 50 kuna organizator u Aljmašu za sve sudionike osigurava hranu i osvježavajuće piće. Osigurani su čamci, vesla i spašavajući prsluci, koji su obavezni. Također je osiguran i prijevoz bicikla za Aljmaš. Sudionici nisu obavezni na povratak biciklima, no tada sami osiguravaju povratak iz Aljmaša.

U regati mogu sudjelovati samo stariji od 16 godina, a broj sudionika ograničen je na 50. Prvoprijavljeni imaju prednost. Prijavljenim se smatra kada popuni Online prijavnicu putem web stranice Kluba: www.baraber-extreme-team.com i uplati kotizaciju, najkasnije do 11. kolovoza 2013. Polazak je 15. kolovoza u 7:00 sati ispred kajak kluba u Belišću.

Uplatu kotizacije, kao i sve ostale informacije možete dobiti na brojeve: Angel Milišić-Zečević – 098 635 193 i Dario Novoselić – 099 5392 566

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content